Alexandre Fabelle days! ’25/03/2016′

  • img_6401

En natuurlijk ga ik vaak naar cursussen om meer te leren over de producten.
Maar er was één product dat in mijn hoofd bleef zitten…
2 weken geleden ging ik naar een Alexandre Fabelle cursus om de producten te leren kennen. Het was een heel andere wereld voor me. Jullie weten dat ik vanuit de mode wereld nu stage loop in het beauty circuit.
Ik heb vooral geleerd hoe zuinig ik met mijn gezicht moet omgaan en wat bepaalde crèmes met mijn gezicht doen! Ik heb ook geleerd over verschillende soorten huidtypen geleerd en wat ik aan mijn lelijke builtjes kan doen!

IMG_6400

Alexandre Fabelle heeft 2 verschillende lijnen: de Caviar line en de Younger looking. Wat houden deze twee lijnen in?

De Caviar lijn bevat een hoge concentratie aan voedingsstoffen, vitaminen, proteïnen, aminozeuren en mineralen, waaronder o.a. glutaminezuur, lysine en serine. Het product bevat een hoog gehalte vitamines, onder andere de vitamines A, F en E, die vrije radicalen wegvangen.
De Caviar line zorgt ervoor dat het vocht wordt vastgehouden. Het is namelijk erg lastig om dat te behouden. En dat is aan te raden voor 27+

IMG_6401

De Younger looking is een serum om de huid een jeugdige uitstraling te geven. Het bevat Caviar en Blaribose Phyto complex. Wil jij af komen van de rimpels? Dan is de Younger looking wat voor jou, maar het is wel voor 50+ bedoeld! De Blaribose Phyto complex zorgt ervoor dat het de huid verstevigd en als werking voor anti-rimpels! Het is een serum die elke ochtend en avond onder de dag- of nachtcrème gebruikt kan worden. Het werkt als preventief tegen het verouderen van je huid dames en heren!

 

Maar natuurlijk hebben wij als jonge dames soms ook last van puisten of bobbeltjes. Daarover ga ik meer schrijven volgende week!

IMG_6405
Voor meer informatie kun je kijken op: http://www.alexandrefabelle.com
Love, Seylan Aslan

Seylan Aslan

Style To Your Body...

Related Posts
fullsizerender-2
img_1268
IMG_0915

Discussion about this post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Translate »