Alexandre Fabelle vervolg 2.0!

  • fullsizerender-8

Zoals velen van jullie weten was ik laatst bij Alexandre Fabelle en kreeg ik een heerlijke gezichts behandeling.

FullSizeRender-9

Vorige keer heb ik iets uitgelegd over de verschillen tussen de twee lijnen en ik heb beloofd om meer informatie te geven over puisten. Wat het is, hoe het deze ontstaan en wat we eraan kunnen doen! Ikzelf heb ‘soms’ ook edg veel last. Gelukkig kan Alexandre Fabelle ons hiermee helpen.
Ik heb een vette huid met pukkeltjes waar ik zelf een hekel aan heb. De talg en vetproductie moeten we dan zien te reguleren zodat het glimmende, vette, aspect verdwijnt. Zo kan je huid weer mooi glad en mat worden! Wie wilt dat nou niet??

 

Voordat je de producten op je gezicht aanbrengt moet je natuurlijk eerst je gezicht goed reinigen met een Reinigingslotion en Lotion Fraiche. Als je weinig tijd hebt om dit te doen is de Hydra Mousse een fijne vervanging voor je!
Vervolgens breng je de Oily Skin treatment aan op je huid met een watje. Niet teveel! Dat is niet nodig en anders raakt je product snel op! Wrijf of schrub het op je gezicht, je huid zal rood worden en de doorbloeding wordt bevorderd, het maakt de huid klaar voor de black mask.

FullSizeRender-6

De black mask kan op deze manier beter zijn werk doen op je huid! De black mask moet je 5 á 10 minuten laten inwerken. Dit doe je 3 keer per week. Op je puisten moet je het 15 min laten inwerken, maar op de rest van je gezicht 5 min. Hierna goed je gezicht wassen, en je zult het resultaat zien!
Ik gebruik het nu 2 weken en mijn gezicht is veel rustiger, hierdoor dus ook gladder en mooier.

FullSizeRender-7

Ook de Drying lotion raad ik aan. Het fijnst is om de Drying lotion aan te brengen voordat je gaat slapen op je puist of pukkel, zodat het goed in je huid kan intrekken en zijn werk kan doen. Het kan een beetje prikken, maarja, wie mooi wilt zijn moet pijn lijden. Het desinfecteerd en droogt je huid!
Na de drying lotion is het fijn om de blue mask op te doen. Het kalmeert je huid en je huid voelt niet meer zo trekkerig aan. Het vermindert voornamelijk roodheid en werkt hydraterend.

FullSizeRender-8

Voor overdag is een Base Balance erg fijn om aan te brengen op je huid. Het is voor een gecombineerde of vette huid. Het is een matterende evenwicht en vocht inbrengende dagcreme.
En dan heb je ook de Balance de Nuit. Dit is voor de vette of glimmende gedeeltes voor je huid. Dus alleen van gebruik maken bij erg vette delen van je huid. Als je een droge of normale huid hebt: NIET GEBRUIKEN! De geur is zeker niet de lekkerste, waardoor het fijn is om hem te gebruiken als nachtcrème. Maar voor overdag is het natuurlijk het beste.

 

Quick mask is een masker die je ‘s morgens opdoet voordat je je gezicht gaat wassen. De Quick mask neemt de afvalstoffen op die je huid ‘s nachts heeft geproduceerd.
Volgende keer ga ik verder met de rimpel verzorging en gaan we onder andere kijken wat we er verder tegen kunnen doen, dus houdt het in de gaten! :))

 
Love, Seylan Aslan X

Seylan Aslan

Style To Your Body...

Related Posts
fullsizerender-2
img_1268
IMG_0915

Discussion about this post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Translate »