Sisley 1.0 love! ’22/04/2016′

  • fullsizerender-15

Sisley, wat ben ik toch verliefd op je geworden. Zo’n heerlijk gezicht product heb ik nog nooit in mijn leven gehad! Ik ben niet heel oud natuurlijk, maar wat een geweldig product voor je gezicht!

FullSizeRender-14
Sisley is een familie bedrijf dat in Parijs is opgezet. Het familie bedrijf is in 1976 opgericht. Het merk gebruikt botanische werkstoffen en etherische oliën. Wat zeg ik, oliën?? Jaa, het zijn hele pure, natuurlijke producten. Maar hoe kan dat dan?

 

 

Of je het nu gelooft of niet, wij zijn eenmaal mensen gemaakt door moeder natuur. Onze huid heeft dan ook een sterke band met de natuur. Denk maar aan brandnetels. Als je er met je huid tegenaan komt begint je huid gelijk te jeuken en pijn te doen, waardoor het lelijk rood wordt bobbeltjes op komen.

IMG_7331

Dit komt doordat je huid contact heeft gemaakt met de natuur. En dit is precies wat Sisley ook doet! Niet met brandnetels natuurlijk, maar met hele andere natuurlijke planten die ook in contact komen met je huid waardoor de huid zichzelf weer hersteld en er weer geweldig uit gaat zien!

 

IMG_7293

Hierboven heb ik jullie al een beetje uitgelegd over hoe Sisley te werk gaat en wat het doet met je huid. Hieroner heb ik op de eerste dag veel van meegekregen. Ik mocht heerlijke producten meenemen om het zelf te kunnen ervaren. Zelf koos ik voor Gel Nettoyant Gommant, Masque Eclat Express Á l’Argile Rouge Formule Intensive en de Huile Précieuse á La Rose Noire.

 

 

De Gel Nettoyant Gommant zorgt ervoor dat je gezicht gereinigd wordt en zorgt ervoor dat je dode huidcellen verwijderd worden. “Je maakt je gezicht en hals een beetje nat en strijkt het zachtjes op je huid”.

 

 

FullSizeRender-15
Masque Eclat Express Á l’Argile Rouge Formule Intensive is een heerlijk masker dat ervoor zorgt dat je huid op een milde manier diep gereinigd wordt en absorbeert overtollig. ‘S morgens of ‘s avonds breng je het op een schone huid aan. Pas op voor een te dikke laag op je gezicht!

 

 

 

 

 

FullSizeRender-13

Huile Précieuse á La Rose Noire: hier is niks op te zeggen. Stuur mij een email (info@seylanaslan.com) en ik vertel je er meer over, want die beleving wil ik jou zelf meegeven!

 

 

 

 

 
Ik hoop dat jullie het, net als ik, ook geweldig hebben ervaren.

 

 

 

Love, Seylan Aslan X

Seylan Aslan

Style To Your Body...

Related Posts
fullsizerender-2
img_1268
IMG_0915

Discussion about this post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Translate »