Sisley 2.0!

  • img_7334

Zoals jullie de vorige keer gelezen hebben, ben ik bij Sisley in Amsterdam geweest. Het was een training van 2 dagen lang en natuurlijk heb ik op de 2de dag veel geleerd over Sisley. Dit keer niet alleen over de huidverzorgings producten, maar ook make-up en geuren!

 

IMG_7270Met mijn collega namen we weer de trein richting Amsterdam, op naar Sisley. Eenmaal aangekomen werden we weer heel luxe ontvangen en zaten we weer met een groepje van 15 dames in de trainingszaal. De trainster gaf ons informatie over de make-up en geuren van Sisley.

 

 

 

 

 

IMG_7334

De Sisley Soir D’Oriënt nam mij mee naar het Ottomaanse Rijk, waar ik ben geweest met mijn ouders in Istanbul! Het is een eerlijk oosterlijkse geur die je meeneemt naar de Arabische cultuur. Het is niet een geur die snel bij je zal passen, maar het is zeker een uitdaging om het te proberen en te zien of jij dé persoon bent voor zo’n heerlijke geur!

 

 

 

 

 

In de middag nam de taxi ons mee naar een restaurant om een heerlijke lunch te houden met de dames. Na de lunch gingen we terug naar de trainingszaal om de producten van Sisley verder te leren kennen!

 

IMG_7333

Sisley Phyto Levres Perfect Lip Liner 01 – nude is één van mijn favoriete make-up producten van Sisley. Hij bedekt mooi en geeft je lippen een mooie, matte kleur.

Wat zo fijn is aan de make-up producten is dat er producten in zitten die tegelijk verzorgend is voor je huid en je huid er mooier uit laat zien, allemaal door de make-up!

 

 

 

 

 

 

 

Wil jij ook de ervaring die ik heb gekregen mee krijgen of heb je meer vragen? Stuur dan een e-mail naar info@seylanaslan.com!

 
Love, Seylan Aslan X

Seylan Aslan

Style To Your Body...

Related Posts
fullsizerender-2

Discussion about this post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Translate »