Atlas Argan Company! ’10/06/2016′

  • fullsizerender-3

Een pakketje ontvangen is altijd leuk, maar wat zit erin?? Dit is precies wat ik laatst heb meegemaakt donderdag. Ik kwam thuis FullSizeRendervan een leuke shop dag en m’n moeder zei dat er een pakketje voor me was. Hmmm… pakketje? Altijd leuk, OPEN maken maar

 

IMG_8567Na het graaien in het piepschuim vond ik mijn product. Een heerlijke Atlas Argan Company olie. Maar wat is het? En werkt het echt? Ik ben al zeker jaren fan van argan olie. Het is een zaad dat fijn geperst wordt en waarvan de olie gebruikt wordt voor cosmetica (dat veel populairder wordt), maar ook wordt er olie van gemaakt om het te kunnen eten. Dit is niet bij elk merk mogelijk, maar bij Atlas Argan Company hebben ze ook eetbare argan olie!

 

Ik heb natuurlijk een weekje de Atlas Argan Company geprobeerd. En eindresultaat; MIJNMIJNMIJN! Wat een héérlijke olie!
Velen van jullie weten nu wel hoe erg ik mijn haren heb beschadigd door het te laten verven. Ik heb na het douchen Atlas Argan Company in mijn haren gedaan en ermee geslapen. De dag erna waren mijn haren super zacht en glanzend mooi, alsof ik ze nooit geverft heb.

FullSizeRender-3

Het heeft een dikke textuur (voor een olie is het best dik) dat fijn aan te brengen is op je gehele lichaam. Ook is het super fijn om hem te gebruiken op je gezicht en uiteraard je lichaam. Tipje voor het slapen gaan: overal aanbrengen en de dag erna voel je jezelf weer babyzicht!

FullSizeRender-5

 

 

 

Ik wil Atlas Argan Company bedanken voor deze heerlijke beleving die ik heb beleeft &wil jij hetzelfde ook beleven? Ga dan snel naar;  www.atlasargan.nl
En bestel!

FullSizeRender-4

 

 

Let me know wat jouw beleving is!

 

 

 

 

Love, Seylan Aslan X

Seylan Aslan

Style To Your Body...

Related Posts
fullsizerender-2
img_1268
IMG_0915

Discussion about this post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Translate »