Mijn favoriete zomer producten! ’23/06/2016′

  • fullsizerender-9

YESSS, eindelijk is het zo ver: de zomer is terug! Ik ben gek op de zomer, heerlijk weer, leuke jurkjes &heerlijke drankjes! Wie houdt daar niet van? Maar natuurlijk zijn er voor de zomer ook heerlijke producten om te gebruiken. Over het algemeen gebruik ik standaard hetzelfde, maar in de zomer is het altijd leuk om andere dingen uit te proberen!

Daarom kies ik voor jullie mijn 3 favoriete producten voor deze zomer!

FullSizeRender-8
1; Ik vind mijn nieuwe Miss Dior Blooming Bouquet heerlijk, lekker fris voor de zomer en het heeft ook nog een super leuke flacon. Daarnaast heb ik ook de hair mist. In de zomer is het extra lekker om je haren te sprayen met een heerlijk geurtje! Je haren ruiken dan ekker fris en fruitig.

 

 

 

 

 

FullSizeRender-102; Balmain Texturizing Salt Spray, yess, zeker een van mijn favorieten voor de zomer. Ben jij ook zo gek op beach hair? Dan is dit een perfecte item om aan te schaffen! Spray, ga de deur uit en je hebt de hele dag beach haar. Niet iedereen houdt van het strand, daarom is dit een geweldige oplossing!

 

 

 

 

 

IMG_92483; Body shower van Yves Rocher: Coffee Beans is een heerlijke. Na een dagje strand of zomerse lounge is het heerlijk om jezelf te wassen in een heerlijke body shower! Ik ben gek op Yves Rocher producten en vooral dit product is een aanrader!

 

 

 

 

 

 
Heb jij ook heerlijke producten waar jij helemaal gek op bent in de zomer? Let me know, maybe komt jouw product dan wel volgende keer op me blog!

 
Love, Seylan Aslan X

Seylan Aslan

Style To Your Body...

Related Posts
fullsizerender-2
img_1268
IMG_0915

Discussion about this post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Translate »