SUMMER SALE SALE SALE! ’30/06/2016′

  • img_9394

JAAJAAA, het is weer zover: er is heerlijke sale overal! Ik heb al best wat dingetjes ingeslagen. Elke website en winkel heb ik bijgehouden en dat doe ik nog steeds. Maar op welke website of winkel vind je op dit moment de leukste artikelen voor een mooi prijsje? En hoe pak je het aan met de maattabel??

Ik deel jou mijn geheimen!

Tip 1Zalando.nl, Bijenkorf.nl, Riverisland.nl, Topshop.nl, Zara.nl, HM.nl en Mango.nl hebben op dit moment de leukste sales! Als het allemaal teveel is kun je ook een kIMG_9394ijkje nemen op fashionchick.nl, want daar vind je ongeveer alle kleren op één site!

Tip 2Zara & HM hebben precies jouw maat, so don’t worry about it, het zal je gerust passen! Bij Topshop zou ik wel eerst naar de maattabel kijken. Als je je maat zelf meet met een lint en naar de tabel kijkt zal alles goed komen, maar ga niet zomaar een maat bestellen. Soms kan een maat kleiner zijn dan dat je denkt!

Tip 3Bestel bij betrouwbare sites waar je artikelen ook kunt retouren, want als het niet past, kun je het terug sturen zonder extra kosten! Let bij boven genoemde sites hierop!

Tip 4Zara heeft altijd, maar altijd na 6 weken in de winkel 60% of zelfs 70% sale! Dus heb even geduld en scoor je leuke items.

Tip 5Meldt je aan bij sites, want dan worden sale meldingen automatisch naar je verstuurd!

Tip 6Val niet aan, wacht met geduld. Als dat item die je graag wilt van jouw moét worden, dan zal het ook van jouw worden.

 

Ik hoop dat je mijn tips leuk vond en er genoeg aan hebt om te shoppen! Als jij ook tips hebt voor me, let me know!

 

Love, Seylan Aslan X

Seylan Aslan

Style To Your Body...

Related Posts
14568255_1193548167358206_9010297752826622284_n
IMG_0436

Discussion about this post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Translate »