Mijn nieuwe Michael Kors aankoopjes! ’06/07/2016′

  • img_9441

Ik heb laatst weer eens heerlijk geshopt. Eigenlijk moet ik echt minderen want ik koop &koop alleen maar spullen! Is goed voor de economie, maar niet goed voor mijn kamer. Soms vind ik zelfs spullen die ik nooit gedragen heb! Maargoed, ik denk altijd goed na voordat ik iets aanschaf de laatste tijd. Ik stel mezelf dan altijd 3 vragen, deze drie vragen zijn;

IMG_9476

•1 – Heb ik het nodig?
•2 – Hoe kan ik het combineren?
•3 – Hoelang denk ik ermee te gaan doen?

 

Deze drie vragen helpen me al een eind met mijn koopverslaving! Als jij hetzelfde hebt als ik, zou ik het zeker proberen.

 

 

 

Maar nu naar mijn nieuwe aankoopjes! IMG_9441
Laatst was ik in de Michael Kors winkel in Rotterdam om een nieuwe iphone6 hoesje aan te schaffen, want ja, het is tijd voor een nieuwe. Ik raakte in gesprek met een heel aardige medewerker.Ik koos voor een roze iphone hoesje. Er viel me iets heel handigs op voor als ik ga shoppen of voor als ik uitga. Een cardhouder! Zonder na te denken nam ik hem er gelijk bij. Zoiets had ik al heel lang nodig. Het is super handig voor alles en past mooi bij mijn hoesje!

 

 

 

FullSizeRenderOok heb ik laatst een Michael Kors tas gekocht. Ik wou al lang een mooie, basic, zwarte tas met iets gouds erop. Uiteindelijk koos ik voor een Michael Kors tas omdat ik hem met veel kleding kan combineren en omdat het super handig is!

 

 

 
Ik ben super blij met mijn aankoopjes: echte go for it items. Heb jij ook leuke en handige aankoopjes gedaan of gehad bij MK? Let me know, altijd fijn!

 

 

Love, Seylan Aslan X

Seylan Aslan

Style To Your Body...

Related Posts
14568255_1193548167358206_9010297752826622284_n
IMG_0436

Discussion about this post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Translate »