Ineens no money? Genoeg leuke dingen te doen voor leuke deals! ’02/08/2016′

  • screen-shot-2016-08-02-at-18-21-03

Tja, we wonen in een kikkerlandje en ja, het is niet altijd warm in Nederland. Maar … Wat kunnen we dan doen? Zijn er nog wel leuke deals? En zijn die deals niet al te duur zijn?

Tip 1 • Neem een kijkje op Groupon of VakantieVeilingen; daar zijn altijd leuke deals te vinden voor een leuk prijsje! Voor de prijs die je voor de deals betaalt krijg je erg leuke dingen voor terug!Screen Shot 2016-08-02 at 18.21.03

Tip 2 • De Rotterdam pas, deze kun je bijna altijd gebruiken, je betaalt 1 x en dan krijg je op de leukste dingen korting, soms is het zelfs gratis!

Tip 3 • Soms is het ook leuk om langs de Maas te picknicken of bij andere leuke parkjes. Het kost je vrij weinig en het is super gezellig.

IMG_7378Tip 4 • Een stranddagje is altijd goed in te plannen en hartstikke gezellig! Neem een lekker koud drankje mee en geniet van een heerlijk stranddagje!

Tip 5 • Koop je koud wijntje en ga met je vrienden naar een mooi uitzicht om te genieten van je drankje. Het is cheap &super gezellig. Je zult er meer plezier van hebben dan dat je denkt!

 

 

Ik hoop dat je wat hebt aan m’n tips &heb jij ooks tips? Ik hoor het graag van je!

En vergeet niet te genieten van je zomer.
Love, Seylan Aslan X

Seylan Aslan

Style To Your Body...

Related Posts
IMG_7334

Discussion about this post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Translate »