Mooie karamel-kleurige huid krijgen? ’07/08/2016′

  • img_0166

Ben jij ook op vakantie, net als ik? En wil jij ook net als ik een mooie, heerlijke karamel-kleurige huid zonder teveel schade op te lopen? Ik geef je een paar tips mee die ik zelf al jaren gebruik. LET OP! Iedereen heeft een ander huidtype, dus vraag extra informatie voor de zekerheid na bij de drogist of bij je doktor!

Tip 1 • Yves Rocher heeft heerlijke huidcrèmes. Na een dagje zonnen smeer ik mezelf altijd in met een heerlijke crème van Yves Rocher. Het is heerlijk romig en je huid droogt er niet van uit!IMG_0165

Tip 2 • Smeer jezelf altijd, maar altijd minstens 4x op een dag in als je hele dag onder de zon staat! Het is namelijk belangrijk dat je huid de hele tijd voeding binnen krijgt, omdat de zon je huid uitdroogt. Door jezelf in te smeren voorkom je dat minder snel!

Tip 3 • Smeer jezelf ook na de vakantie nog lang door in! Na de vakantie kan het nog ontstaan dat je huid gaat schubben en dat willen we niet! Dus veel insmeren met crèmes.

Tip 4 • Drink veeeeeeeel water, maar echt veeeeel. Water zorgt ervoor dat je huid niet uitdroogt. En vergeet niet: door alleen water te drinken in de zomer val je heel wat kilo’s af. Welke dame wilt dat nou niet? 😉FullSizeRender-14

Tip 5 • Verbrand je jezelf heel snel? En word je snel rood? Maak dan veel gebruik van schaduw! Zelfs in de schaduw kan je bruiner worden door de warme lucht die tegen je aan komt!

Tip 6 • Voor mensen die snel hoofdpijn krijgen door de zon of snel verbranden, etc.: ga na 16:00 de zee of het zwembad in. Deve tijd is het rustigst en lekkerst om toch nog een beetje te genieten van het heerlijke weer. De zon is namelijk rond 12:00 altijd het felst!

 

 

 
Dit zijn de tips die ik jou kan meegeven uit ervaring! Heb jij ook voor mij meer tips, dan hoor ik het graag!

 

Love, Seylan Aslan X

Seylan Aslan

Style To Your Body...

Related Posts
fullsizerender-2
img_1268
IMG_0915

Discussion about this post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Translate »