Vakantie/lifestyle? ’10/08/2016′

  • fullsizerender-2

FullSizeRender-2Eindelijk, maar eindelijk ben ik ook op vakantie! Heerlijk genieten van het weer in het zomerhuisje van m’n ouders. Maar hoe is me reis begonnen? En wat heb ik deze week gedaan? Elke week zet ik een leuk artikel voor jullie online over mijn vakantie!

Ik vloog op woensdag 3 augustus van Rotterdam naar Istanbul. Na een uur wachten en genieten van de Starbucks ben ik gaan vliegen richting Antalya. M’n neef kwam me ophalen met de auto om verder te gaan reizen naar Alanya. Na 2 uurtjes in de auto te hebben gezeten, ben ik aangekomen, bezweet en al, want het was maar liefst 35 graden! Heerlijk, maar na zo’n dagje vliegen ben je helemaal kapot en wil je lekker een douche nemen en slapen.

 

IMG_0108De volgende dag heb ik na een heerlijk ontbijtje m’n bikini aangedaan en ben ik lekker gaan zonnen bij het zwembad. Ik heb de hele dag door lekker genoten van het weer! Het was niet zomaar iets, want wie houdt nou niet van heerlijk weer!

Zaterdag avond kwam m’n neef me ophalen en zijn we de stad ingegaan. Heerlijk genoten van de mensen en een leuk cafeetje gepakt waar je ook shisha kon roken. Als je in Turkije bent moet je dat weleens gedaan hebben. Het hoort nou eenmaal bij het land.  IMG_0160

 

 

 

 

 

 

 

IMG_0168De dag erna zijn we naar Dimcayi geweest. Het was een uur reizen met de auto en het was ook nog eens tussen de bergen. Je kon max. 50 km/u gaan! Maar uiteindelijk zijn we aangekomen en was het een hele mooie plek en kon ik er uren genieten. Het water was super koud, maar toch ben ik erin gegaan!

 

 

 

 

 

 

Dit is wat ik deze week heb meegemaakt in Alanya, the next time I’ll tell you more about the beauty of Turkey!

Love, Seylan Aslan X

Seylan Aslan

Style To Your Body...

Related Posts

Discussion about this post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Translate »