Chinese bloem thee? ’26/08/2016′

  • img_0423

IMG_0423Maandag was ik in de markt met m’n oma om wat groente en fruit te kopen. Ik zag toevallig een kruidenier met allerlei kruiden en thee soorten staan.

 
Ik hou van natuurlijke thee soorten en bekeek daarom de thee soorten. Een bepaalde soort thee viel me erg op. Het waren namelijk geen gedroogde thee bladeren zoals we gewend zijn, maar een gedroogde bol met een roze bloem erop. Wat zou dit toch zijn?

 

IMG_0426

 

Vragend keek ik de kruidenvrouw aan, ze zei dat het Chinese bloem thee was dat erg rustgevend werkt en erg goed is voor je hart. Het leek me erg interessant om het uit te proberen, en daarom kocht ik het ook ook.

Ik schonk het warme water in en het bolletje veranderde in een hele mooie bloem!

 

 

 
Het water verkleurde zich ook een beetje.IMG_0427

Ik vond zelf dat het erg droog smaakte, maar wel lekker genoeg niet dat dat storend was.

 
Ik weet niet als m’n hartje er beter door is geworden, maar het was zeker de moeite waard om het te proberen!

 

Heb jij ook bijzondere theesoorten geprobeerd? Let me know, maybe zal ik het the next time proberen!

IMG_0430

 

Love, Seylan Aslan X

Seylan Aslan

Style To Your Body...

Related Posts

Discussion about this post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Translate »