Zeep kraampje! ’06/09/2016′

  • img_0915

Zaterdag gingen we met de familie naar Dimcayi, dat is een gezellige plek waar je kunt zitten met vrienden of familie, aan heel koud water. Het is alleen wel een stuk omhoog rijden, want het is op de berg!

IMG_0910Na afloop reden we weer naar Alanya toe. Onderweg kwamen we een heel leuk kraampje tegen. We stopten en namen een kijkje.

 

 

 

 

 

 

 
Pure, natuurlijke lichaams-, gezicht- en haarproducten waren er te koop. De eigenaar die de producten maakte gaf ons wat informatie en liet me zien hoe hij het maakt. IMG_0912

Ik vertelde over mijn huidprobleem en welkeproduct er goed voor was. Tot mijn verbazing zei hij; ‘jij hoort geitenzeep te gebruiken voor je gezicht. Was goed je gezicht ermee en je zult snel het resultaat zien.’

 

 

 

Maar wat is geitenzeep eigenlijk?
Het is een zeep die bedoelt is voor de vette huid. Omdat mijn huid snel bacterieën en schemische stoffen opneemt, beschermt de zeep je huid ertegen! Het zeepje is vol aan proteïnes dat mijn gezicht nodig heeft.

IMG_0904Ook heb ik ozonolie gekocht, het is goed voor heel je lichaam, gezicht en haar. Het beschemd tegen bacterieën. Je doorbloeding gaat sneller en het hydrateert je huid. Het maakt je haar glanzend, vermijdt roos en maakt het super zacht!

Het is gebruikelijk voor veel plekken op je lichaam met verschillende werkingen, dus zeker een aanrader! En waarom ik toch voor puur natuurlijke producten ga; het product neemt beter contact met je huid, aangezien wij ook van nature bestaan.

 

 

 

 
k ben benieuwd wat het zal doen met m’n huid en zal het zeker laten weten op m’n blog! Ik hoop dat ik je een beetje heb geholpen met producten uitkiezen!IMG_0909

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Love, Seylan Aslan X

Seylan Aslan

Style To Your Body...

Related Posts
fullsizerender-2
img_1268

Discussion about this post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Translate »