Overige producten? ’28/09/2016′

  • img_1268

Herken je dat, je hebt producten die maar niet opgaan. Je probeert van alles, maar toch koop je nieuwe en gebruik je het nieuwe product, terwijl dat ene product blijft staan. Dat probleem heb ik dus te vaak!!! Maar ik heb er een oplossing voor gevonden!

img_1268
° Tip 1 – Als je product bijna op is, koop dan nog geen nieuwe! Probeer dat ene product écht op te maken voordat je een nieuwe haalt.

° Tip 2 – Leg je bijna lege producten in het zicht! Hoe vaker je ze ziet hoe vaker je ze zal gaan gebruiken.

 

 

° Tip 3 – Smeer heel je lichaam lekker in! Gewoon doen, probeer alles op te maken, smeer desnoods je voeten in met crèmes.

° Tip 4 – Beloof jezelf een heerlijk product als je écht alles hebt opgemaakt! Voor een beloning doet iedereen wel iets. Als je jezelf een beloning geeft zal je zien dat je je producten sneller wilt opmaken!

° Tip 5Als je echt niet weet wat je ermee moet doen, geef het weg aan een goed doel. Ik heb soms ook van die producten waarvan ik niet weet wat ik ermee moet doen. Soms zijn het zelfs nog hele volle producten. Dan geef ik het maar weg, voordat het product te oud wordt. Op deze manier maak ik er iemand anders gelukkig mee!

img_1266

 

Heb jij ook tips voor mij? Let me know! Het is altijd handig om te weten wat wij moeten doen met die producten.

 

 

 

Love, Seylan Aslan X

Seylan Aslan

Style To Your Body...

Related Posts
fullsizerender-2
IMG_0915

Discussion about this post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Translate »