What is style? ’11/10/2016′

  • 14568255_1193548167358206_9010297752826622284_n

Heb ik wel een style? Wat is nu populair? Kun je iets wat in de trend is ook een style noemen?

 
Veel vragen over style, maar wat is het eigenlijk? Deze vragen krijg heel vaak van mensen om mij heen. Ik ga ze beantwoorden, maar ik beantwoord ze volgens mijn eigen visie. Ik vind het namelijk belangrijk dat iedereen zijn eigen style bepaalt en daarom beantwoord ik deze vraag dus volgens mijn visie.

 

 

 

FullSizeRender-2

Mode is een groot woord, maar ook een woord dat voor iedereen wat anders is.
In mijn ogen heb je geen style als je alles draagt wat leuk is. Ik draag wat ik leuk vind en daarom zeg ik altijd: ‘Ik heb geen style’.
Ik hoor bij geen enkele groep en draag wat ik zelf leuk vind staan bij mezelf. Soms is dat urban style, maar soms ook hipster style. Het verschilt heel erg bij mij.

 

 

 

 

 
IMG_0212Tja, trends is één van de meest winstgevende modebranches, want als net dat ene item of die ene kleur in is, kopen veel mode liefhebbers het. Maar, TIP: Doe lekker anders! Dan val je meer op!
Ik kan iets wat trendy is niet style noemen, want wat een ander draagt doe jij dan na, je draagt niet wat je zelf wilt. Het is altijd leuk om iets in je handen te hebben wat andere ook hebben, maar draag een item wat je leuk staat en niet wat andere dragen!

 

 

 

 

 

Dit is mijn visie, Ik hoop dat je het leuk vond en je er wat van hebt geleerd!

 

 

 

Love, Seylan Aslan

Seylan Aslan

Style To Your Body...

Related Posts
IMG_0436

Discussion about this post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Translate »