Make-up time! ’22/11/2016′

  • fullsizerender-2

Countouring jaaa dat is nu zeker de hype op instagram, facebook en snapchat zelfs nu al! Maar hoe ga je ermee om? En hoe voorkom je vlekken op je kleding?

 

 

fullsizerender-2

 

Het is belangrijk om naar het kleding stuk te gaan kijken wat je gaat dragen. Stel je draagt een item met een hoge kraag tja dan gaat je trui en je make-up eraan. Dus dan eerst aandoen daarna je make-up opdoen! Voordat ik begin trek ik meestal een grote tshirt aan waardoor mijn gezicht er makkelijk uit kan als ik mij moet omkleden.

 

Maar wil je geen vlekken op je kleding?
Tja die momenten herkennen wij allemaal.. je brengt je foundation aan en PLAM een foundation vlek op je trui. Wat doe je er tegen? Een theedoek over je kleding heen en lekker je make-up aanbrengen dat is natuurlijk ook een optie!

 

fullsizerenderDit zijn de truckjes die ik gebruik als ik mijn make-up aanbreng. Heb jij ook trucjes? Laat het mij weten altijd handig voor mij en de anderen!

 

 

 

 

 
Love, Seylan Aslan X

Seylan Aslan

Style To Your Body...

Related Posts
img_1268
IMG_0915

Discussion about this post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Translate »