GEZICHTSBEHANDELING BIJ DERMA KLINIEK – SEYLAN ASLAN #WEEKVLOG 30

Een heerlijke gezichtsbehandeling heb ik gehad bij Derma Kliniek. Normaals neem ik de dermapen behandeling bij Derma Kliniek. Maar helaas doordat mijn gezicht verbrand was door de zon kon ik de dermapen niet nemen. Ook is het een hele gevoelige behandeling. Dit keer is er voor een milde peeling gekozen om alsnog mijn gezicht een fijne glow te kunnen geven. De ervaring was eerlijk, alsof ik door de citrusbomen liep. De heerlijke zomer gevoel kreeg ik erbij kan ik wel zeggen.

Ben jij benieuwd naar hoe het ging? Voor jullie heb deze ervaring gevolgd.
Neem een kijke en vergeet niet te abonneren!

 

#WEEKVLOG

Liefs,
Seylan Aslan

Seylan Aslan

Style To Your Body...

Related Posts

Discussion about this post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Translate »