WIE HOUDT ER NIET VAN MASKERS?

  • unknown

Sheet masks, zijn de maskers die nu erg hype zijn en door veel dames (heren) gebruikt worden. Het zijn heerlijke japanse maskers om je gezicht een glow te geven. Als je geen tijd hebt voor een gezichtsbehandeling is dit de gezichtsbehandeling voor in huis!

 

Laatst heb ik heerlijke sheet masks gekregen van Mitomo. Verschillende soorten heb ik gekregen om uit te proberen voor mijn gezicht. En ik kan je zeggen ze zijn onwijs fijn. Als je jezelf wilt verwennen of een heerlijke vrouwendag wilt geven is dit zeker een aanrader.

Ik neem je even mee in het momentje hoe ik de masker heb aangebracht. Een heerlijke schuifje limoen in je spa rood, the hills op tv aangezet. Lekker in je ochtendjas, oeee.. en niet te missen een heerlijke tost met avocado plakjes erop met een beetje zout en peper. Yess thats how we do it!

 

Vergeet niet soms jezelf te verwennen, everybody needs it!

 

Liefs,

Seylan Aslan

 

 

Seylan Aslan

Style To Your Body...

Related Posts

Discussion about this post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Translate »