STRAWIES RIETJES AL EENS UITGEPROBEERD?

  • unknown

Herken je dat moment dat je in deze heerlijke warme dagen zin hebt in een koud drankje dat ook nog eens fancy eruitziet. Ik ben zelf een koffieliefhebber en vind het fijn om ijskoffie te drinken. Het enige probleem is dan vaak dat het glas veel te groot is als ik een slok wil nemen. Daarom drink ik het vaak met een rietje. Echter, omdat ik het heel vaak drink, komt er ook veel plastic bij het afval. Hiervoor heb ik een oplossing gevonden. Namelijk strawies!

Het zijn metale rietjes dat er ook nog eens onwijs leuk uitziet. Je hebt ze in de kleuren goud (mr. Turtle), rose gold (rustic starfishy), regenboos (sea dragon), silver (silver shark), blauw (blue dolphine) en een extra groot rietje dat zilver is (big beluga). En een zilveren rietje dat ook nog eens gebogen is (silver shark – bent). Wat ik voornamelijk fijn vind aan deze rietjes is dat je ze elke keer kunt hergebruiken en overal naar meenemen in het zakje. Er zit een borstel bij waardoor je hem heel fijn en snel kunt schoonmaken. Voor heerlijke koude drankjes is dit idiaal!

Unknown1

 

 

 

Ook ben je milieuvriendelijk bezig natuurlijk. Want er komt minder plastic in het afval terecht omdat jij je rietjes kunt hergebruiken. Nu vragen jullie je allemaal natuurlijk af welke ijskoffie dit is. Het is de welbekende dalgona koffie. Alleen voeg ik er heerlijke kokossiroop aan toe om de smaak lekker tropisch te maken. Wat ook fijn is aan dit rietje: ze zijn lekker lang waardoor je hem kunt gebruiken als een lepel om mee te roeren, haha! Dat is namelijk soms wel handig bij bepaalde drankjes.

 

Unknown

 

 

 

 

De rietjes zijn tussen de 2,- en 3,50. Hier zit ook een zakje en borstel bij. Op: https://strawies.com kun je ze bestellen. Ook op de instagram van strawies (@strawiesofficial) kun je informatie vinden over de rietjes.

Wees optijd met deze warme dagen voor het fancy drankje en bestel een paar strawies! 😀

Seylan Aslan

Style To Your Body...

Related Posts

Discussion about this post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Translate »